szombat, június 03, 2023

Budai „veterán börze”!

MINDEN AMI VAS! ????

Autó, motor , kerékpár és ezekhez kapcsolódó dolgok. Június 11-én szombaton a szokásos bolhapiac mellett, megrendezésre kerül a „veterán börzénk”. Tehát bolhapiac és börze!!!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akár eladó , akár vevő vagy olyas valaki aki szívesen nézelődik , mulatja az időd ilyen helyen.

Június 11-én szombaton 07-14 óra között a Budai Zsibvásáron Budapest XI. ker. Budaörsi út 172-178. (Virágpiac). Látogatóknak a belépés ingyenes.

 

ÁRUSOKNAK:

Árusok tekintetében, csak sikeres (visszaigazolt, számmal ellátott) regisztráció esetében tudjuk az árusító helyét garantálni.

Helyfoglalás emailben : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy telefonon : 06205550597

Felesleges és TILOS a piac előtt táborozni!

Regisztrált árusokkal emailbe vagy telefonon egyeztetünk. Ezzel egyidejűleg kapja meg a regisztrációs számot. Regisztrációs szám birtokában, a megbeszélteket betartva (érkezés időpontja stb.)gördülékeny lesz a beengedés.

Kérünk mindenkit , hogy a piac előtti közterületen és a piacon is tartsa be KRESZ szabályokat! Felhívjuk a szabálytalankodók figyelmét , hogy a közterület felügyelet és a rendőrség is rendszeresen bünteti a szabálytalanul várakozó illetve kanyarodó autósokat. ( Térfigyelő is működik).

 

Árusító helyek:

 

MINIMÁL:

Gyalog, kerékpárral, motorral érkezőknek 500 ft-1000ft (átlagos pokróc, asztalterítő, saját asztal(pici kemping)) Jelzem profik vagyunk. ????Több éves szakmai gyakorlattal . Kinnlevő árú mennyiségéből látjuk, ha valaki hülyének akar minket nézni és kipakolás után kiáll a vevő parkolóba ! Ebben az esetben jön a centizés és 1250 ft/ nm es áron számlázunk! Jelzem ez a hivatalos lista ár!

Továbbá, ha valaki értetlenke és úgy pakol, hogy egy autónyi helyet elhasznál, akármilyen pici a pokróc gépjárműves helyet fizet.

 

SZEMÉLYGÉPKOCSI:

2000 ft . Ez az a hely ahol a méret a lényeg! ???? A felfestett parklókból 2db .  Plusz előre max 1.5 m.  

TEHERGÉPKOCSI:

3000ft ( maximum 6 méterig) Teljes hosszban , minimum 2.5 méter mélyen .

ASZTALOS árusítóhely :

1 darab 2500 ft ,2 db 4000 ft. 1 darab asztalos hely áll: 80cmx180cm asztal,  előtte 50 cm, mögötte 1m(asztal szélességben)+ 1 db. parkolóhely. No1 -es melléklet.